Karamel Saç Renkleri

10:22 moda 0 Comments

Melbourne mükemmel alışveriş ve stil ünlü bir şehirdir. En sevdiğiniz moda perakendecilere benzersiz butikler, bu şehir her şeye sahiptir. onun kalbinde yer alan en iyi Melbourne alışveriş yerlerinden QV Melbourne biridir. Eğer şehirde yaşamak olsun, alışveriş ihtiyaçları için QV gidemez, orada çalışmaya ya da özel bir gezi yaptık. herkes için bir şey ile mağaza büyük bir karışımı sahip QV kadın ve erkekler için benzersiz bir alışveriş merkezidir. mevcut en son moda ve stilleri keşfetmek için her zaman istekli, biz son zamanlarda Melbourne trend keşfetmek için QV bir gezi aldı. Burada bulduğumuz budur.

Şehirde alışveriş kaotik olabilir, QV bu tek bir yerde hep birlikte iyi mağazaları getirerek bir esinti yapar. Böyle incu, M Düşler ve Ozmosis gibi fantastik perakendeciler, sahip QV kadınların tüm moda ihtiyaçları için kapalı bulunuyor. her karamel saç rengi mağaza farklı bir şey sunan ve kendi benzersiz eğilimleri sahip olan QV önce bunu biliyordu bize bir fırtına alışveriş vardı.

İlk durağımız incu mükemmel dünya çapında ürünler küratörlüğünü mağaza özellikleri oldu. Onun en iyi modern moda, yenilik ve yaşam tarzını ifade eder. prim etiketleri ve tasarımcı parçaları taşıyan, incu benzersiz ve şık parçalar satın almak isteyen kadınlar için ideal bir yerdir. mağazada gezerken kadınlar bizim dolap eklemek için iki yüksek covetable eğilimleri keşfetti.

Eğer QV spor lüks WOMENSWEAR arıyorsanız, incu daha fazla kendinizi yormayın. Incu Alexander Wang ve Comme des Garcons tarafından Adidas, Akne Studios, T gibi markaların bu olması gerekir trend parçaları istisnai bir dizi taşır. mağaza sokak giyim ve hazır giyim tasarımcısı parçaları ile spor ve yaşam tarzı markalarından fantastik bir karışımını sunuyor. Bu şık, atletik stilleri kendi giymek için ya da gardırop diğer parçalar ile geri eşleştirmek için idealdir.

Ünlü İşbirliği Baskılı Gömlek Trend

Incu şart-var spor lüks parçaları ile birlikte, mağaza Ekipmanları x Kate Moss işbirliğini taşır. Supermodel kapsül aralığı oluşturmak için bu yılın başlarında tasarımcı markası ile takım ve sonuçlar mükemmel. bir parça üretti dahiyane bir hareket Equipment imza ipek gömlek içine Kate'in rocker tarzı oldu beslerken moda zorunluluk-var. leopar yıldırım cıvata ve yıldızlardan gelen çarpıcı baskılar sunan bu gömlek herkesin gardırobunda yer talep ediyoruz.

Incu spor luxe, tasarımcı sokak ve benzersiz ipek gömlek alışveriş için mükemmel bir yer olsa da, M Düşler şık ayakkabı trendleri gitmek için qv en yerdir. Ünlü Melissa ayakkabı ev, M Düşler markanın şık tasarlanmış, çevre dostu ayakkabı satıyor. ayakkabı tasarımı Etiketin benzersiz ve yenilikçi yaklaşımı erken bizim dikkatini yakalanan ve Melissa'nın bir sonraki büyük eğilimleri arıyor bize vardı.

Melissa iyi plastikten olan ayakkabılar için bilinmesine rağmen, bu TheTrendSpotter markanın bir sonraki büyük trend olarak aldı markanın benzersiz espadrilles oldu. sevimli, dokuma tasarımları (bir çift bile flamingolar özellikler!) sahip olan bu espadrilles ilkbahar ve yaz mevsimlerinde için idealdir. QV sonraki ziyaret için bir çift Pick up ve şüphesiz kendinizi her zaman onları giyiyor bulacaksınız.

Melissa'nın eşsiz espadrilles kontrol ettikten sonra, biz deposunda trend layık tasarımcı işbirliklerine bizim çevirdi. Böyle yenilikçi tasarımlar ile, marka gibi Vivienne Westwood, Jeremy Scott ve Jason Wu gibi isimlerle işbirliği olduğunu öğrenmek için sürpriz oldu. Uygun bir fiyata eşsiz yüksek moda tasarıma sahip bu ayakkabı şekillerde en iyi fark karamel saç almak için eminiz.

QV alışveriş kadınlar için TheTrendSpotter son seçim, Ozmosis Aussie favori. en iyi paten ve sörf markaları içeren Ozmosis gibi Rip Curl, Rusty, Hurley ve Seafolly olarak etiketler için gitmek yerdir. Önümüzdeki sıcak hava ile, bu mağaza tüm streetwear ve mayo ihtiyaçlarını almak için mükemmel bir yerdir.

Baskılı slogan tişört modası asla bir eğilim vardır. Rusty adlı "Hayır Hard Feelings" tee hakkında ekstra iyi hissediyorum bir moda satın alma. Ulusal Meme Kanseri Vakfı gidiyor satış yüzdesi ile bu basit slogan tee 2030 meme kanserinden sıfır ölüm hedefe ulaşmak için yardımcı oluyor.

Püskül mayo uluslararası mayo fuarlarında dalgalar yaptı ve biz Ozmosis bazı büyük tasarımlar fark var. sarkan püsküllü özelliği bu sevimli bikini, süper şık ve şık. Yaz geliyor, biz bu sezonun en moda yüzücüler olacağını tahmin ediyor. Şimdi Ozmosis QV de Seafolly şık ürünlerimize göz atın.

0 yorum:

Popüler Yayınlar